Skip to main content

Nagyon szerencsésnek tartom magam, mert már 18 évesen tudtam, hogy a pályámat HR területen szeretném elkezdeni. Mindez köszönhető volt annak, hogy elképesztő módon érdekelt a pszichológia, ugyanakkor nagyon racionális gondolkodással és matematikai logikával vagyok megáldva.  Ennek a két területnek és mindenféle játékot imádó személyiségemnek a metszete lett végül a tréning és a szervezetfejlesztés.

A játékosságon kívül a „hatni akarás”, az energia és a szenvedély jellemez, így bármit csinálok, azt teljes lendülettel teszem. Ugyanazt a rendszerszemléletet és stratégiai gondolkodást használom egy bridzsversenyen, mint a szervezetfejlesztési projektjeimben. Éppen ezért izgalmas kihívás számomra egy-egy új megbízás, amikor egy ügyfél problémájára közösen meg kell találni a legjobb megoldást.

Összesen 21 éves szakmai múlttal rendelkezem a humán erőforrás területén, mely magában foglalja a munkaerő-közvetítést, HR területen betöltött vezető pozíciót, szervezetfejlesztést, tréningek és workshopok tartását, és a területhez kapcsolódó egyetemi oktatást.

Az elmúlt tíz évben számos szakmai képzésen vettem részt, melyek során különböző módszertanok (Action Learning alapú Team Coaching, Csoportdinamika, NLP, Pszichodráma, Tapasztalati tanulás, Tranzakció Analízis, Gestalt alapú coaching) alapjait sajátítottam el. A fejlesztés során ezeket integrálva, a vállalati igényekre szabva alakítom ki a folyamatot, illetve a tréningek konkrét tematikáit.

A résztvevők számára nyújtott AHA élmény miatt imádok tréningeket tartani. Küldetésnek érzem, hogy az emberek jobban megértsék egymás mozgatórugóit, és ezáltal jobban elfogadják nagyon eltérő működésüket. Ezért építem be sok tréningembe a DISC személyiségtipológiát.

Tréneri pályafutásom során több, mint 43 féle tréninget tartottam, ezek közül a kedvenc témaköreim a Konfliktuskezelés, Reziliencia-változáskezelés, Helyzetfüggő vezetés. És különlegességként megemlíteném a Word Cafét, Ageile Boot Camp-et, Meeting vezetést és az interjútechnika tréninget.

Büszke vagyok rá hogy 3 éve tartok trénerképzést, ahol át tudom adni az elmúlt évtized szakmai tapasztalatait a fiataloknak. Emellett nagyon jó érzéssel töltött el, hogy 2021-ben az „Év Trénere” díjat nyertem el Online snack kategóriában, illetve 2022-ben szintén elismeréssel illették a saját fejlesztésű tréninggyakorlatomat.

Az gondolom, hogy a munkám az önmegvalósításom része, mégsem érzem, hogy a magánéletem rovására menne. Élvezem a sokszínűségét, illetve hogy hatok, és hatnak rám.