Skip to main content

Kik vagyunk

20 év szakmai tapasztalattal a hátam mögött sok tréninget, sok tréner munkáját láttam kívülről-belülről. Volt lehetőségem megtapasztalni, hogy mi az mi működik, mi az, ami nem. Mi az a módszer, amiben hiszek, mi az, amiben nem. Mi az, amihez a nevemet adom, mi az, amihez nem. Rátaláltam azokra a kollegákra, akikkel hasonlóan gondolkodunk, módszerről, technikákról, élményről és eredményességről. A Ternovszky Trainings-et azzal a céllal alapítottam, hogy olyan szakemberekkel dolgozhassak közösen, egy közös brand alatt, melyet a garantált magas szakmai hozzáértés és az élményalapú fejlesztés fémjelez.

Ennek szellemében a Ternovszky Trainings azonos szakmai hitvallású trénerek és coachok csapata, akik hisznek az élményalapú fejlődésben, a mosoly, a derű és a kreativitás erejében, nyitottak a folyamatos önfejlesztésre. Akik elhivatottak és akiknek küldetésük, hogy támogassanak. Akik a szakma kiemelkedő, elismert szereplői és akikben hiszünk, hogy velünk azzá válhatnak.

Ternovszky Csilla, alapító
tréner, tréningek, élmény

A szakmai vezetés

Kákonyi Anett

élménytréning, aha-élmény, prezentációs technikák

Ternovszky Csilla

Bárány Judit

Küldetésünk, értékeink

Tréningek mosolyra hangolva

Küldetésünk, hogy támogassuk a személyes fejlődést. Szeretnénk átalakítani a felnőttkori képzéssel, oktatással sokak fejében élő negatív érzéseket és megmutatni minél többeknek, hogy a tréning más… És hogy a tréning nálunk, pedig megint más…!

Célunk, hogy hozzájáruljunk a tréneri szakma magas színvonalának fenntartásához, emeléséhez, tréneri módszereink továbbadásával, trénerképzőkkel, és tréneri továbbfejlesztésekkel.

Hisszük, hogy tanulni, fejlődni, tapasztalati tanulás útján, személyes légkört megteremtve, jó hangulatban lehet igazán. Hisszük, hogy egy jókedvű, érzelmileg megtámogatott csapat befogadóbb, ezért alapelvünk a játékosság, az interaktivitás, a mosoly, a jókedv és a barátságos közeg megteremtése. Nálunk ilyen egy tréning. Mosolyra hangolva.

inspiráció 
élmény 
fejlődés 
könnyedség 
maximalizmus 
lendület 
személyesség 
energia 
felkészültség 
mosoly 
eredményesség 
humor 
színesség 
szakértelem 
játék 
nevetés 
elhivatottság 
közvetlenség 
profizmus 
inspiráció 
élmény 
fejlődés 
könnyedség 
maximalizmus 
lendület 
személyesség 
energia 
felkészültség 
mosoly 
eredményesség 
humor 
színesség 
szakértelem 
játék 
nevetés 
elhivatottság 
közvetlenség 
profizmus 

Rólunk mondták

Csillával és csapatával több mint 10 éve dolgozom együtt. Számos projektet valósítottunk meg közösen, minden alkalommal az ügyfeleink lehető legnagyobb megelégedésére. Csilla különleges tulajdonságai - nála jobban tesszük, ha szupererőnek hívjuk - közé tartozik a szakmai minőség iránti elkötelezettsége, jó értelemben vett maximalizmusa, az enyémhez hasonló végtelen optimizmusa és lelkesedése a megcélzott KIHÍVÁS, a fejlesztendő EMBEREK és CSAPAT iránt. Végül, de nem utolsó sorban kiemelném azt a képességét, amellyel gyorsan mosolyt képes csalni a körülötte lévő arcára! Mi másra/Ki másra lehet szükség? Várom az újabb közös projektünket 🙂

Ríz Ádámtulajdonos, cégvezető, Rávezető Projekt Kft.

Csilla számomra az univerzális tréner, akit szinte bármilyen csoporthoz, bármilyen témában nagy bizalommal tudok ajánlani. Ugyanúgy meg van benne a vidám, kreatív, inspiráló energia, mint a céltudatosság, határozottság vagy éppen a mélység, figyelem, érzékenység. Attól függően, mire van éppen szükség az adott csoportban, adott helyzetben.

Pintér ZoltánGrow csoport trénerképzőjének alapítója és vezető trénere, Senior tréner, Gestalt-terapeuta, coach

Csilla alapos, szakmailag jól felépített hiteles programot dolgozott ki, amely méltán nyerte el az Év trénere díj első helyét. Tréningje lendületes, kreatív megoldásokkal teszi érthetővé és átélhetővé a személyes jóllét, reziliencia nehéz témáit. Hozzásegíti a résztvevőket belső tapasztalataik, érzelmeik megértéséhez és élethelyzeteik, munkahelyzeteik sikeresebb, motiváltabb megoldásához, életszemléletük pozitívabbá válásához.

Torma Kálmánszervezetpszichológus szervezetfejlesztési, vezetési tanácsadó CMC, TMT CONSULTING

A Csillával való közös munkánk egy nagyon izgalmas téma kapcsán volt, ami nem más, mint a mindset formálás. Nagyon megnyugtató volt, hogy már a kezdetekkor gördülékeny volt minden és az ötleteinket össze tudtuk hangolni. Olyan volt, mint ha már régóta együtt dolgoznánk. Tudtam Csilla tapasztalatára támaszkodni, ami nagyon sokat segített a folyamatban. A kollégák is érezték ezt a nyitottságot, pozitív kisugárzást és a felkészültséget. Remélem még lesz alkalmunk a jövőben is együtt dolgozni, gondolkodni.

Mecsei RitaCulture & Change Expert, Magyar Telekom Nyrt.

Cégek, akik már bíztak a szakértelmünkben