Skip to main content

Egyszer volt, hol nem volt… kezdődhetne a mese rólam, mert rendkívül kalandos és változatos volt az a karrierút, amit bejártam, mielőtt rátaláltam arra, hogy mit is szeretnék igazán csinálni. Gyerekként
egészen széles spektrumon mozogtak az elképzeléseim, mert hol WC-s néninek hol éppen orvosnak készültem. Ehhez képest végül közgazdászként végeztem a budapesti Corvinus egyetemen. Először multinacionális cégeknél szereztem munkatapasztalatot call center operátorként, majd vezetőként. Hosszú éveket dolgoztam projekt menedzserként, tréning és kompetencia központ vezetőként és a HR területén.

Ebben a nagyvállalati környezetben kaptam meg a lehetőséget 2011-ben, hogy kiképezzem magam trénerré és vezetőképző programokat tartsak cégen belül. Ekkor szerettem bele a tréneri szakmába.

A trénerképző után – 2012-ben – elvégeztem az első coach képzésemet, aminek következtében 16 év nagyvállalati munka után úgy döntöttem, hogy szabadúszó trénerként, coachként, később terapeutaként folytatom a munkámat.

A képzések során elsődleges célom, hogy az ott lévők szemlélete, hozzáállása változzon meg az adott témában, és kapjanak a mindennapi gyakorlatban alkalmazható tudást, módszertanokat, eszközöket. Folyamatosan törekszem arra, hogy lépést tartsak a megjelenő irányzatokkal. Minden egyes alkalomra úgy készülök fel, hogy minden a szóban forgó témával kapcsolatos aktualitást és legfrissebb eredményeket összegyűjtöm – számomra elengedhetetlen, hogy ne csak az érintett anyagot, hanem annak határterületeit is maximálisan ismerjem. Ezért folyamatosan képzem magam, és így szereztem az elmúlt években Szervezetfejlesztő Team Coach, Action Learning Team Coach, Executive Coach és Gestalt Terapeuta képzettséget.

2018-ban megkaptam az ICF (International Coaching Federation) PCC (Professional Certified Coach) minősítését.
Jelenleg 2700 ügyfélóra coaching tapasztalatom és 500 + napnyi tréning tapasztalatom van. Elsősorban vezetőképzőket tartok és önismereti, érzelmi intelligencia, reziliencia, energiamenedzsment programokat.
Képesített viselkedés elemzőként gyakran használok DISC, motivátor, kompetencia, EQ, reziliencia és egyéb felméréseket a programjaim során.
Tanítók a Kodolányi János Egyetemen, a Next Level Sport Coach képzésén és a Coach Akadémián.
Az ICF Magyar Tagozatának elnökségében 5 évet dolgoztam, ebből 2 évet a tagozat elnökeként azzal a céllal, hogy a tagjaink magas szakmai színvonalú támogatást kapjanak és edukáljuk a piac szereplőit a coachingról, a coachingban rejlő lehetőségekről.